Waarom is vlees niet het eerste ingrediënt?

 

 

ImperialFood producten zijn gemaakt van gedroogd vlees van A-kwaliteit. Door het droogproces is vleesmeel meer geconcentreerd in vergelijking met een vergelijkbare hoeveelheid vers vlees. Vers vlees bevat 80% water, dat tijdens het productieproces van droge voeding wordt geëlimineerd, en voegt daarom geen voedingswaarde toe: er is 5 kg vers vlees nodig om slechts 1 kg gedroogd vlees te maken!

ImperialFood hondenvoer is gemaakt van hoogwaardig gedehydrateerd vlees, lage percentages as (anorganische stof) en bevat daarom een ​​hoog eiwitgehalte. Hoe lager het percentage eiwitten in gedroogd vlees, hoe groter de hoeveelheid vlees die nodig is om het voedsel te bereiden; aan de andere kant, hoe hoger het percentage eiwitten in gedroogd vlees, hoe lager de benodigde hoeveelheid in de formulering.

In het tweede geval zal een kleinere hoeveelheid puur en geconcentreerd vlees met een laag percentage ruwe as worden gebruikt, wat resulteert in een evenwichtiger en gezonder voedsel, dat gemakkelijker opneembaar is.
Voor al haar assortimenten heeft ImperialFood ervoor gekozen om alleen gedehydrateerd vlees van topkwaliteit te gebruiken, gegarandeerd puur en gezond.

De stelling dat diervoeding pas écht van kwaliteit is als vlees als eerste ingrediënt wordt genoemd op het de verpakking, is in ImperialFood’s geval geen juiste maatstaf. Des te minder eiwit vlees van mindere kwaliteit bevat, hoe meer vlees er gebruikt moet worden om op ditzelfde eiwitpercentage uit te komen als met geconcentreerd premium kwaliteit gedroogd vlees. Met als logisch gevolg dat vlees in dit geval niet als het eerste ingrediënt op het etiket genoemd wordt.

Wij staan voor u klaar! Liever een contactmoment extra, dan spijt achteraf: +31(0)630041084 | info@brabantsbrokkenhuis.nl
Brabants Brokken Huis | Dr. Poelsstraat 10 | 5351 GA | Berghem 
Disclaimer    Leveringsvoorwaarden