Ons gehele assortiment

SuperPremium

Gezelschapshond

Specifieke problemen

Supplementen

1st Class (26/22)

Ontwikkeld om de schoonheid van honden te bevorderen. Door toevoeging van betacaroteen en xantophyll zorgt het product voor het intenser worden van de vachtkleur en tekening hiervan. Kan gezien worden als super-de-luxe variant ImperialFood

Puppy Plus (30/25)

Puppy Plus is een licht verteerbare brok voor puppy’s in de eerste levensfase, die nog een gevoelige spijsvertering hebben.

Regular (26/21)

Regular bevat een gemiddelde hoeveelheid energie en is hierdoor een complete basisbrok voor elke hond, actief of huishond.

Renal (16/21)

Renal behoort tot onze speciale dierenartsenformule-lijn, genaamd ‘Health’. Renal is ontwikkeld voor honden met een verminderde nierfunctie.

StarFish (25/20)

StarFish is een brok die 100% gebaseerd is op Deense haring en heeft hierdoor een zuiverende werking, wat maag/darm/huid problemen oplost. Ook wordt StarFish buiten het trainingsseizoen gebruikt voor sporthonden en het is lichtverteerbaar voor honden die snel de neiging hebben om te zwaar te worden.

Mum & Puppy (30/24)

Voor de drachtige en melkgevende teef en haar zogende pups in de eerste levensweken én pups van 6 maanden tot 18 maanden, afhankelijk van de grootte van het ras.

Small Regular (22/17)

Small Regular heeft een lagere energiewaarde en is exclusief ontworpen voor (1) oude honden, (2) honden met overgewicht en (3) de kleinere (huis)hond.

ActiCondro

ActiCondro ondersteunt de ontwikkeling van kraakbeen en gewrichten dankzij de hoge concentratie Glucosamine en Chondroïtine.

Energy (28/23)

Energy kenmerkt zich door een perfecte balans van voedingstoffen voor de actieve hond. Daarnaast is dit soort rijk aan vitamines en bevat het een mix van eiwitten van een hoge biologische waarde.

OceanS (22/20)

OceanS is een glutenvrije en hypoallergene brok op basis van haring, aardappel en rijst.

Gastrolntestinal (25/20)

Gastrolntestinal behoort tot onze speciale dierenartsenformule-lijn, genaamd ‘Health’. Het product is speciaal ontwikkeld voor honden die last hebben van maag- en darmstoornissen.

ActiSport

ActiSport is een professioneel energie supplement, specifiek voor het optimaliseren van atletische inspanning en het herstel van spieren. Tevens werkt het supplement ook bevorderend voor het herstel na inspanning.

Energy Plus (30/26)

Energy Plus is een complete brok, versterkt met extra hoogwaardige eiwitten en vetten. Het voer zorgt voor een hoge levering van energie en kan dus beschreven worden als voer waar honden zeer energiek van worden. Tevens geschikt voor honden die moeilijk op gewicht blijven of schraal worden in de wintermanden.

EartH (26/22)

EartH is een glutenvrije en hyperallergene brok op basis van varkensvlees, aardappel en rijst. Perfect voor honden met een glutenintolerantie óf voor mensen die hun hond liever geen mais te eten geven.

Sensitive (26/23)

Sensitive behoort tot onze speciale direnartsenformule-lijn, genaamd ‘Health’. Sensitive is een perfect product voor honden die extreem gevoelig zijn. Bijvoorbeeld doordat ze bepaalde allergieën hebben of kampen met huideirritaties, zoals kale plekken, schilfers en jeuk.

ActiDerma

ActiDerma is een superpremium voedingssupplement op basis van pure Noorse zalmolie.

Wij staan voor u klaar! Liever een contactmoment extra, dan spijt achteraf: +31(0)630041084 | info@brabantsbrokkenhuis.nl
Brabants Brokken Huis | Dr. Poelsstraat 10 | 5351 GA | Berghem 
Disclaimer    Leveringsvoorwaarden