Assortiment

Het assortiment ImperialFood bestaat uit 4 verschillende lijnen, waarvan 12 soorten voer en 3 supplementen. Het selecteren van de juiste soort ImperialFood is afhankelijk van de gezondheid, activiteit, leeftijd en leefomgeving van uw hond. De hoeveelheid energie in de voeding moet de hond kunnen verbranden. Overdaad schaadt, maar te weinig energie is ook niet goed. De energiewaarde in het voer wordt bepaald aan de hand van het eiwit/vet gehalte dat het voer bevat. Deze staan bij de beschrijving van het voer aangegeven. Des te hoger deze getallen, des te meer energie het voer bevat.

LET OP! De dagelijkse hoeveelheid voer is klein in volume, maar aangepast aan de behoeften van de hond en rijk aan voedingsstoffen: inachtneming van de aanbevolen doseringen, bevordert het voer een goede spijsvertering en voorkomt narigheden, zoals maagkrampen en darmproblemen. Voer uw hond naar behoefte en op het oog.

Een compleet assortiment:

SuperPremium

Gezelschapshond

Specifieke problemen

Suplementen

OceanS (22/19)

Glutenvrije en hypoallergene brok op basis van haring, aardappel en rijst. Perfect voor honden met een glutenintolerantie óf voor mensen die hun hond liever geen mais te eten geven.

1st Class (26/22)

Speciaal ontwikkeld om de schoonheid van honden te bevorderen en hierdoor uitermate geschikt voor honden die mee doen aan exterieurwedstrijden.

StarFish (25/20)

Kenmerkt zich door de sterk reinigende werking van 100% pure haring. Geschikt voor gevoelige honden met bijv. maag, darm, huid, ontlastingsproblemen.

Energy (28/23)

Bevat een perfecte balans van voedingsstoffen voor actieve honden in een kleine hoeveelheid voeding.

Energy Plus (30/26)

Zorgt voor een hoge levering van energie voor honden die moeten presteren. Geschikt voor zéér intensief sportende honden en honden die moeilijk op gewicht blijven.

Regular (26/21)

Een complete basisbrok met een gemiddelde hoeveelheid energie. Geschikt voor honden die geen speciale activiteiten uitvoeren

Small Regular (22/17)

Bevat het laagste percentage eiwit/vet, waardoor het geschikt is voor minder actieve (kleine) honden, oude honden of honden met overgewicht.

Puppy Plus (30/25)

Een extreem licht verteerbare brok voor puppy’s die in de eerste levensfase die nog een gevoelige spijsvertering hebben.

Mum & Puppy (30/24)

Speciaal samengesteld voer voor drachtige en melkgevende teven en hun zogende pups in de eerste levensweken.

Gastrolntestinal (25/20)

Speciaal ontwikkeld voor honden die last hebben van maag- en darmstoornissen.

Renal (16/21)

Ontwikkeld voor honden met een verminderde nierfunctie, gebaseerd op plantaardige eiwitten in combinatie met ei.

Sensitive (26/23)

Perfect product voor gevoelige honden die kampen met allergieën en/of huidirritaties. Extreem lichtverteerbaar en absorbeerbaar.

ActiDerma

Pure Noorse zalmolie, waarborgt de gezondheid van het lichaam dankzij de positieve effecten van Omega-3 en Omega-6.

ActiSport

Een professioneel energie supplement, specifiek voor het optimaliseren van atletische inspanning en het herstel van spieren.

ActiCondro

Glucosamine en Chondroïtine supplement, ondersteunt de ontwikkeling van kraakbeen en gewrichten