Aandacht voor het milieu

Grondstoffen en productie
ImperialFood produceert volgens erkende ethische codes en HACCP richtlijnen. Deze Europese norm legt voorwaarden op voor opslag, transport en bereiding van voeding. Ook is het voer volledig vrij van conserveermiddelen en Genetische Gemodificeerde Organismen. (GGO-vrij)
De filosofie van het bedrijf is gericht op het zo zorgvuldig mogelijk selecteren van de hoogwaardige grondstoffen om een compleet en volledig natuurlijk product te produceren. Hier wordt veel aandacht aan besteed. De grondstoffen worden voornamelijk verkregen uit de humane voedingsindustrie. De grondstoffen zijn van Italiaanse afkomst en waar mogelijk lokaal verkregen. Des te dichter bij de producten verkregen worden, des te minder de milieubelasting is, dus des te beter.

 

Zowel voor de keuze van de grondstoffen als de productie is het doel van ImperialFood S.R.L. om het milieu zo weinig mogelijk te belasten en zo min mogelijk restafval te produceren. Naast de ingrediƫnten worden ook de leveranciers van de verpakkingsmaterialen zoveel mogelijk in de omgeving van de fabriek gezocht, om onnodige CO2 uitstoot te voorkomen.

Natuurlijk!