Waar het product vandaan komt

Het begin
ImperialFood S.R.L. is een familiebedrijf. Het is in de jaren negentig opgericht door Marco Spotti in de provincie Parma, Italië. Hij heeft zijn kennis opgedaan in 30 jaar werk op het gebied van diervoeding. Het voer heeft zich inmiddels bewezen in de professionele Europese hondenwereld, waarna het ook breder bekend is geworden in Europa. Vandaag de dag wordt het door veel hondensporters erkent als excellent product.

In de begin jaren is het eerste product ‘Energy’ ontwikkeld in een vriendschappelijke samenwerking tussen de heer Spotti en Dr. Jean Cathary. Dr. Cathary is een Franse dierenarts. De heer Cathery staat bekend om zijn studies en onderzoek op het gebied van diervoeding en dieetleer. Hij is de oprichter en eigenaar geweest van een van de meest bekende diervoeder merken wereldwijd. Op een vriendschappelijke manier heeft Dr. Cathary zijn kennis op latere leeftijd gedeeld met de heer Spotti. Met deze kennis is de heer Spotti zijn eigen voedingslijn gaan ontwerpen, wat heeft geresulteerd in ImperialFood. De eerst ontwikkelde producten worden nog steeds geproduceerd onder de naam ‘Energy’ en ‘Mum & Puppy’. Vanuit deze basis zijn stuk voor stuk de andere soorten van de voedingslijn ontwikkeld. Bij het intypen van Dr. Jean Cathary in uw zoekmachine kunt u verdere informatie over deze voedingsdeskundige vinden.

Uit Italiaanse passie en liefde voor honden

Het welzijn en de gezondheid van elke hond is voor ImperialFood heel belangrijk. Met hun aandacht voor voer van goede kwaliteit zorgen zij ervoor dat de honden die het product eten op een evenwichtige en natuurlijke wijze een lang gezond en vrolijk leven tegemoet kunnen zien. ImperialFood biedt haar klanten voldoende keuze aan producten. Allen zijn gemaakt op een traditionele manier, met strikte kwaliteitscontrole gedurende het hele productieproces. Het is een professioneel product voor zowel gezelschaps- als wedstrijdhonden van de hoogste klasse. Andere voer soorten zijn niet als slecht te beoordelen, echter de eerlijke en hoge voedingswaarden en zichtbare resultaten van ImperialFood worden door vrijwel geen ander voermerk geëvenaard.

Wij markeren ‘professioneel’, omdat het veel gebruikt wordt door prominente professionals in de hondenwereld. Ook richt het onderzoek van ImperialFood zich vooral op professionele vakmensen, zoals fokkers, jagers en wedstrijddeelnemers. Zij waarderen het voer om de volledige en evenwichtige samenstelling, wat geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als wedstrijdvoer.

De tweede generatie
De tweede generatie werkt vandaag de dag voort met de kennis en expertise van de eerste generatie. Het nastreven van innovativiteit, duurzaamheid en gezondheid resulteert in een continu proces van onderzoek en ontwerp van nieuwe producten. De verkoopstrategie van ImperialFood S.R.L. is dat het voer door goede resultaten zichzelf bewijst om de goede eigenschappen.