Speciaal voor fokkers

ImperialFood biedt twee soorten voeding aan die speciaal ontwikkeld zijn voor de dragende moeder en haar pups. We vinden het belangrijk dat een pup vanaf het eerste moment de juiste voeding tot zijn/haar beschikking heeft, maar vergeet hierbij de moederhond niet! Er wordt veel van de teef gevraagd, en het lijkt ons vanzelfsprekend dat zij ook de juiste voeding verdient in deze waardevolle periode.

ImperialFood Mum & Puppy adviseren wij te gebruiken vanaf de 35ste dag van de dracht, totdat de pups geboren zijn en overgaan op droogvoeding. Met het toedienen van de Mum & Puppy brok worden de benodigde voedingsstoffen via de moederhond doorgegeven aan de foetus, waardoor er optimaal gebruik van gemaakt kan worden en dit de groei stimuleert. Ook bevat deze brok extra voedingsstoffen voor een goede ontwikkeling van melkklieren en het op gang komen van een goede melkgift.

 

Als de pups toe zijn aan deels of volledig overstappen op droogvoeding, kunt u kiezen om onze Puppy Plus brok te geven. Dit product is het verlengde van de Mum & Puppy. In dit product zijn extra voedingsstoffen als Vitamine D3, Calcium en Fosfor toegevoegd voor een goede ontwikkeling van de botstructuur en het gebit. Tevens werken Selenium en Vitamine E samen om te zorgen voor een stabiele spieropbouw en deze additieven helpen spierziekten te voorkomen. ImperialFood Puppy Plus adviseren wij te gebruiken van 7 weken, tot 7 – 10 maanden

Een fokker met passie geeft om honden

Fokt u meerdere keren per jaar een nestje en wilt u graag premiumkwaliteit voeding aan uw honden geven? Bent u hierdoor dus een grootverbruiker met meerdere honden en fokt u met als doel gezonde en vitale hondjes op de wereld te zetten? Dan delen wij deze visie en bent u bij ons aan het goede adres. Voor fokkers hanteren wij speciale prijzen. Deze prijzen staan niet op de website, maar zijn wel op te vragen via het contactformulier.

Heeft u eenmalig een nestje en wilt u ook graag ImperialFood voeren? Dan kan dat natuurlijk ook! We maken graag een speciale aanbieding voor u, zoals bijvoorbeeld het puppypakket hieronder.

Degene die zegt dat je geen geluk kunt kopen, is puppy’s vergeten!

Puppypakket
ImperialFood biedt graag een puppypakket aan. Dit pakket wordt speciaal samengesteld per nest. Wij hebben hiervoor gekozen, omdat het per fokker verschilt hoeveel voeding hij zijn pups mee wilt geven bij het verlaten van het nest. Afhankelijk van de wens van de fokker, kan er gekozen worden voor aanschaf van zakken óf emmers Puppy Plus.

Stel: Een fokker verwacht een nest van 10 pups, dan zal het aanbod in overleg met de fokker bestaan uit:

  • 1 à 2 zakken Mum & Puppy
  • 1 à 2 zakken Puppy Plus als voeding de eerste weken.
  • 10 zakken, óf 10 emmers Puppy Plus Puppy Plus bij verlaten van het nest.
  • 10 x promotioneel Puppypakket, kosteloos aangeboden vanuit ImperialFood, bestaand uit o.a. speeltje en geurdoek (ook beschikbaar voor fokkers)

Bent u benieuwd naar ons aanbod voor úw nest? We maken graag vrijblijvend een offerte voor u. Vul ons contactformulier in en u heeft binnen 48 uur reactie van ons.