Puppy Plus (30/25)

€ 63,00

 

 

PUPPY PLUS is een licht verteerbare brok voor puppy’s in de eerste levensfase, die nog een gevoelige spijsvertering hebben. De voedingsstoffen uit deze brok bevorderen de ontwikkeling van het skelet en spierenstelsel. Met een perfecte balans van voedingsstoffen, een uitzonderlijke eiwitmix en de belangrijke toevoeging van calcium, fosfor en vitamine D3 is het uitermate geschikt voor puppy’s vanaf het spenen. Het gehydroliseerd vlees en de rijst zorgen voor een hoge verteerbaarheid en een gemakkelijke opname van voedingsstoffen. De gehydroliseerde vleeseiwitten zijn reeds onderverdeeld in kleinere ‘stukjes’, om de opname van de belangrijke aminozuren te versnellen.

 

Aanbevolen voor: puppy’s die van spenen overgaan op droogvoer. Puppy’s met een gevoelige spijsvertering. Ook geschikt voor de moederhond, vanwege de toevoegingen die aansluiten op de behoeften tijdens de dracht en het zogen.

 

  • Ook geschikt voor de moederhond
  • Gehydroliseerde eiwitten
  • Te gebruiken vanaf 2 maanden
  • 30% eiwitten
  • 24% vetten

 

Voor meer gespecificeerde informatie over ImperialFood Puppy Plus kunt u onder ‘Product informatie’ klikken op het Pdf-bestand.

 

Inhoud: 15 kg
Prijs: €63,00

 

Inhoud: 4kg
Prijs: €25,-

 

Product informatie:
Leaflet Puppy Plus – ImperialFood Benelux BV ©2019.pdf