Energy Plus (30/26)

€ 66,00

 

ImperialFood Energy Plus is een complete brok, versterkt met extra hoogwaardige eiwitten en vetten. Het voer zorgt voor een hoge levering van energie, en kan dus beschreven worden als voer waar honden zeer energiek van worden. Het kan worden gevoerd aan alle hondenrassen, vooral honden die op verschillende gebieden intensieve activiteiten uitvoeren, zoals wedstrijden of honden die moeilijk op gewicht blijven of schraal worden in de wintermaanden.

Een exclusieve mix van eiwitten van hoge biologische waarden (inclusief ei), samen met de toevoeging van L-carnitine en een belangrijke toevoeging van eersteklas geselecteerde vetten, maken het een compleet product.

Aanbevolen voor: honden die, op welke manier dan ook, actief bezig zijn en moeten presteren. Ook geschikt voor honden die niet gemakkelijk op gewicht blijven en/of schraal worden in de wintermaanden.

  • 30% eiwitten
  • 26% vetten
  • Ei en L-carnitine

Voor meer gespecificeerde informatie over Imperial Food Energy Plus kunt u rechts onder ‘Product informatie’ klikken op het PDF-bestand.

Inhoud: 20kg
Prijs: €66,00

Inhoud: 5kg
Prijs: €25,00

Product informatie:
Leaflet Energy Plus – ImperialFood Benelux BV ©2019.pdf